Ανέβηκε ξανά σε τρακτέρ ο Κασσελάκης: Θα το ξανακάνω όσες φορές χρειαστεί
Στο αγροτικό μπλόκο της Καρδίτσας, στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου Ε- 65 και σε καταυλισμό στη Φαρκαδώνα Τρικάλων πολιτών τα σπίτια των οποίων πλημμύρισαν από την κακοκαιρία «Daniel» βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης την Παρασκευή (9/2).
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, ανέβηκε ξανά σε τρακτέρ κι έκανε μια μικρή βόλτα με αγρότη.
«Και σε Καρδίτσα- Τρίκαλα ξαναπήγα. Και στα μπλόκα ξαναβρέθηκα, δίπλα στους αγρότες. Και σε τρακτέρ ξανανέβηκα, ύστερα από πρόσκλησή τους. Και στα πλημμυρισμένα σπίτια ξαναμπήκα, ανθρώπων που παλεύουν ολομόναχοι. Και θα τα ξανακάνω όσες φορές χρειαστεί όλα αυτά που ειρωνεύεται η προπαγάνδα Μητσοτάκη. Μέχρι να ακουστεί η αλήθεια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανάρτηση που έκανε στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στο κέντρο Καρδίτσας και Λάρισας οι αγρότες: Έκαψαν άχυρα, έχυσαν γάλα στην πλατεία
Κόρινθος: Συνελήφθησαν εργολάβος και μηχανικός για την τραγωδία την 43χρονη μητέρα - Αναζητείται ο ιδιοκτήτης - Τι εξετάζουν οι Αρχές
10:38
Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν λόγω ύποπτου πακέτου
10:36
Πυρκαγιά ξέσπασε στο τέταρτο μεγαλύτερο ρωσικό διυλιστήριο έπειτα από επίθεση με drones (pic)
10:34
Γιατί η ΕΕ θέλει να «ασφαλίσει» τα υποθαλάσσια καλωδιακά συστήματα
10:12