ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης στο Φάρο του Κόσμου: Μια Ελλάδα που μπορεί να μετατρέπει τη δυσκολία σε αριστεία

Κασσελάκης στο Φάρο του Κόσμου: Μια Ελλάδα που μπορεί να μετατρέπει τη δυσκολία σε αριστεία
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ/EUROKINISSI

Επίσκεψη στο «Φάρο του Κόσμου» στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από την τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Κατερίνα Νοτοπούλου, την τομεάρχη Πολιτισμού, Κυριακή Μάλαμα, και την υπεύθυνη κοινωνικής διασύνδεσης, Δώρα Αυγέρη.

Στόχο της επίσκεψης αποτέλεσε η ανάδειξη του έργου της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, του πατέρα Αθηναγόρα και των ανθρώπων του «Φάρου του Κόσμου» για την ενδυνάμωση, τη συμπερίληψη και τη στήριξη των παιδιών Ρομά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία συζήτησε, αντάλλαξε σκέψεις και κυρίως δέχτηκε με πολύ μεγάλη συγκίνηση το κύμα αγάπης που εισέπραξε από τα παιδιά του «Φάρου του Κόσμου», όπως σημειώνουν πηγές της Κουμουνδούρου.

Όπως τονίστηκε, ο «Φάρος του Κόσμου» είναι η εικόνα της Ελλάδας της αγάπης, η εικόνα μιας Ελλάδας που μπορεί να μετατρέπει τη δυσκολία σε αριστεία, η εικόνα μιας Ελλάδας «φάρου» ενσυναίσθησης κι αλληλεγγύης.

Ο κ. Κασσελάκης δεσμεύτηκε στο πλαίσιο αυτό να παρακολουθεί με πολύ μεγάλη προσοχή την προσπάθεια του πατέρα Αθηναγόρα και του «Φάρου του Κόσμου», ενώ υποσχέθηκε ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υποδεχθεί τον πατέρα Αθηναγόρα με όσα παιδιά το επιθυμούν στην Αθήνα για να συζητήσει μαζί τους όλα όσα χρειάζονται και τους απασχολούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ