ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανατροπή στον ΣΥΡΙΖΑ με Ηλιόπουλο: Δεν παραιτείται - «Παραμένω μάχιμος βουλευτής»

Ανατροπή στον ΣΥΡΙΖΑ με Ηλιόπουλο: Δεν παραιτείται - «Παραμένω μάχιμος βουλευτής»

O επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Όθωνας Ηλιόπουλος

EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

 Δεν παραιτείται τελικά από βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Όθωνας Ηλιόπουλος, όπως αναφέρει σε δήλωσή του.

Προσερχόμενος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσίαση του ευρωπαϊκού προγράμματος του κόμματος «Για μια άλλη Ευρώπη», ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε: «Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εργαζόμαστε με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, για να δώσουμε προοπτική διεξόδου στις Ελληνίδες και στους Έλληνες».

Με τη δήλωσή του αυτή ο κ. Ηλιόπουλος έβαλε τέλος στη φημολογία που κυκλοφορούσε ότι θα υπέβαλε παραίτηση ακόμα και εντός της ημέρας.

Η σχετική φημολογία αναπτύχθηκε τις προηγούμενες μέρες, μετά τη συνέντευξή του στο Attica, στην οποία ανέφερε πως θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ως βουλευτής, λόγω του φόρτου εργασίας στο Χάρβαρντ όπου εργάζεται.

Τελικά δεν προχώρησε η παραίτηση του καθηγητή Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και η ανάληψη της θέσης του από την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ήταν και η τελευταία εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επί προεδρίας Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, πηγές από την Κουμουνδούρου σχολίαζαν πως: «Ποτέ δεν επιβεβαιώσαμε την παραίτηση Ηλιόπουλου. Είναι δικό του θέμα τι θα κάνει».

Άνθρωποι κοντά στον κ. Ηλιόπουλο, επίσης, σημειώνουν στο CNN Greece πως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα στη χώρα και πως ο βουλευτής Επικρατείας δεν έχει καμία πρόθεση να ανακατέψει το πολιτικό σκηνικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ