ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Δεν περίμενα τόσο μαζική συμμετοχή στις προκριματικές - Το απόγευμα οι ανακοινώσεις

Κασσελάκης: Δεν περίμενα τόσο μαζική συμμετοχή στις προκριματικές - Το απόγευμα οι ανακοινώσεις
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης / Facebook

Στη Νέα Υόρκη, στη μεγάλη παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου που κάθε χρόνο αποτελεί κορυφαίο γεγονός για την Ομογένεια βρέθηκε την Κυριακή (14/4) ο Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με χιλιάδες άλλους απόδημους Έλληνες, όπως γράφει και ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τους ομογενείς ανθρώπους που μας κάνουν περήφανους, κρατώντας την ελληνική σημαία ψηλά, μακριά από τη χώρα τους: «Αυτούς για τους οποίους θα δουλέψουμε, ώστε οι ίδιοι και τα παιδιά τους να μπορέσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα μας όχι ως "εισαγόμενοι", αλλά ως ισότιμοι Έλληνες».

Από τη Νέα Υόρκη, εξάλλου, ο κ. Κασσελάκης στέλνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στα περισσότερα από 63.000 μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν χθες σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία για το ελληνικό πολιτικό σύστημα, διαμορφώνοντας οι ίδιοι με την ψήφο τους το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Ο ίδιος, μάλιστα, ομολογεί ότι δεν περίμενε τόσο μαζική συμμετοχή, αλλά την ευχόταν.

«Σας ευχαριστώ που είστε εδώ για να αλλάξουμε μαζί το αύριο. Γιατί αξίζουμε μια καλύτερη ζωή», καταλήγει ο κ. Κασσελάκης.

Όπως πληροφορείται το CNN Greece, τα αποτελέσματα των προκριματικών θα ανακοινωθούν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας.

Αυτή τη στιγμή ενσωματώνονται οι ηλεκτρονικές ψήφοι.

Στην Αττική προηγούνται Νικόλας Φαραντούρης, Νίκος Παππάς και Σοφία Μπεκατώρου, ενώ στην Κεντρική Μακεδονία δίνουν μάχη για την πρωτιά Δώρα Αυγέρη και Δώρα Τσαμπάζη, ενώ ακολουθεί ο καθηγητής Νομικής του ΑΠΘ, Γιώργος Νούσκαλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ