Στο Ινστιτούτο CSIS στην Ουάσιγκτον ο Κασσελάκης: «Επισκέφτηκα ένα οικείο μέρος»
Ανανεώθηκε:
Την επίσκεψή του σε ένα «οικείο μέρος», στα γραφεία του Center for Strategic & International Studies (CSIS) στην Ουάσιγκτον, σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υπενθυμίζει, γράφοντας στα αγγλικά, πως σε αυτό το Κέντρο είχε μία από τις πρώτες επαγγελματικές του εμπειρίες, το 2007.
«Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή μου στην Ουάσιγκτον, επισκέφθηκα ένα οικείο μέρος, το Ινστιτούτο CSIS. Είμαι ενθουσιασμένος που αντάλλαξα απόψεις με τους διευθυντές του και να κερδίσω από τις ματιές τους γύρω από το τι σημαίνει προοδευτική ποιοτική κυβέρνηση που οραματίζομαι για την Ελλάδα», επισημαίνει ο κ. Κασσελάκης.
Στη συνάντησή του και με το CSIS ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από την τομεάρχη Εξωτερικών, Ρένα Δούρου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό
Δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Κασσελάκης - Γιατί ακύρωσε το ραντεβού με την AIPAC
Αγωνία για την εξαφάνιση του διοικητή της Πυροσβεστικής στα Άνω Πορόια - Βρέθηκε εξάρτημα αυτοκινήτου (vid)
17:37
Ποινή κάθειρξης 15 χρόνων επιβλήθηκε στον πρώην πρωθυπουργό της Μαλαισίας
17:23
Η Γερμανία δεν θα συμμετάσχει για την ώρα σε διεθνή δύναμη σταθεροποίησης της Γάζας
17:10
Hellenic Train: Άμεση βοήθεια σε ορειβάτη με καρδιακό πρόβλημα στη γραμμή Καλάβρυτα–Διακοπτό
16:59