Διάψευση Γεραπετρίτη ότι συμμετείχε στη σύνταξη του κειμένου της Συμφωνίας των Πρεσπών
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης
EurokinissiΜέσω κύκλων του απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε δημοσίευμα που αναφέρει ότι το γραφείο του συμμετείχε στη σύνταξη του κειμένου της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Οι ίδιο κύκλοι αναφέρουν ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης:
- δεν γνωρίζει, δεν έχει συνομιλήσει, δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Νίκο Κοτζιά.
- δεν γνωρίζει ποιος συνέταξε τη συμφωνία, ούτε ο ίδιος ή το γραφείο του είχε οποιαδήποτε σχέση.
- δεν γνώριζε ούτε λέξη για τη συμφωνία έως ότου κατέστη δημόσια.
«Ντροπή ,τίποτα άλλο» κατέληγαν οι ίδιοι κύκλοι με αφορμή το δημοσίευμα στο οποίο υποστηρίζεται ότι «ο υπουργός Εξωτερικών γνώριζε τις λεπτομέρειες της Συμφωνίας των Πρεσπών, όσο αυτή συντασσόταν, και μετέφερε πληροφορίες στον Μητσοτάκη».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε Βόρεια Μακεδονία: Οι ΗΠΑ προσηλωμένες στην Συμφωνία των Πρεσπών
Κοινή πρωτοβουλία Τσίπρα - Ζάεφ για την Συμφωνία των Πρεσπών
Ο Τζέι Ντι Βανς αναχώρησε για τις ΗΠΑ μετά το «ναυάγιο» στον πρώτο γύρο διαπραγματεύσεων με το Ιράν - «Υποβάλαμε την καλύτερη προσφορά»
07:38
Τρεις συλλήψεις στον Νέο Κόσμο για φωτοβολίδες και εμπρηστικούς μηχανισμούς (pics)
07:32
Στρατηγική κίνηση διεθνούς ανάπτυξης από την Domes Resorts μέσω εξαγοράς της Casa Collective
07:25
Χωρίς συμφωνία οι μαραθώνιες συνομιλίες στο Πακιστάν- «Το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο» - «Οι ΗΠΑ να αφήσουν τις παράλογες απαιτήσεις»
07:17