Σκρέκας: Τα μέτρα της κυβέρνησης για την ακρίβεια έχουν αρχίσει να αποδίδουν σταδιακά
Ανανεώθηκε:
«Όλα τα μέτρα για την καταπολέμηση της ακρίβειας, θα συνεχιστούν για όσο καιρό απαιτείται», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, σε συνέντευξή του.
Αναφερόμενος στο θέμα της ακρίβειας, που αποτέλεσε και το αντικείμενο της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή, σημείωσε ότι «τα μέτρα που έχει αναλάβει η Κυβέρνηση για την αποκλιμάκωση των τιμών, έχουν αρχίσει και αποδίδουν», τόνισε στον ΑΝΤ1.
Ο κ. Σκρέκας, ανέφερε ότι υπάρχουν πολυεθνικές που χρησιμοποιούν αθέμιτες πρακτικές για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους και για τον λόγο αυτό υπάρχουν προϊόντα που στην Ελλάδα έχουν υψηλότερες τιμές απ' ότι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, επισημαίνοντας όμως, ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος Ευρωπαίος Πρωθυπουργός που το επεσήμανε, ζητώντας μια συνολική ευρωπαϊκή απάντηση».
Τέλος, ο υπουργός διαβεβαίωσε, ότι τόσο το «καλάθι του νοικοκυριού» όσο και όλα τα μέτρα για την καταπολέμηση της ακρίβειας, «θα συνεχιστούν για όσο καιρό απαιτείται».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σκρέκας κατά Βελόπουλου για την τιμή της φέτας: Έχει πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα
Κόντρα Σκρέκα - Παππά για τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης
Τρία περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης εξιχνιάστηκαν στη Θεσσαλονίκη
10:36
Επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί: Ολοκληρώνονται σήμερα οι πληρωμές - Μέχρι 10 Αυγούστου οι επόμενες
10:34
Μάχες για την πρόκριση στο Παγκόσμιο με καθημερινό Undoxing προσφορών από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
10:26
Νεκρή γυναίκα σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη – Ανοιχτό το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας
10:18