Σκρέκας: Τα μέτρα της κυβέρνησης για την ακρίβεια έχουν αρχίσει να αποδίδουν σταδιακά
Ανανεώθηκε:

«Όλα τα μέτρα για την καταπολέμηση της ακρίβειας, θα συνεχιστούν για όσο καιρό απαιτείται», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, σε συνέντευξή του.
Αναφερόμενος στο θέμα της ακρίβειας, που αποτέλεσε και το αντικείμενο της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή, σημείωσε ότι «τα μέτρα που έχει αναλάβει η Κυβέρνηση για την αποκλιμάκωση των τιμών, έχουν αρχίσει και αποδίδουν», τόνισε στον ΑΝΤ1.
Ο κ. Σκρέκας, ανέφερε ότι υπάρχουν πολυεθνικές που χρησιμοποιούν αθέμιτες πρακτικές για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους και για τον λόγο αυτό υπάρχουν προϊόντα που στην Ελλάδα έχουν υψηλότερες τιμές απ' ότι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, επισημαίνοντας όμως, ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος Ευρωπαίος Πρωθυπουργός που το επεσήμανε, ζητώντας μια συνολική ευρωπαϊκή απάντηση».
Τέλος, ο υπουργός διαβεβαίωσε, ότι τόσο το «καλάθι του νοικοκυριού» όσο και όλα τα μέτρα για την καταπολέμηση της ακρίβειας, «θα συνεχιστούν για όσο καιρό απαιτείται».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκρέκας κατά Βελόπουλου για την τιμή της φέτας: Έχει πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα

Κόντρα Σκρέκα - Παππά για τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης

Σε δύο ημέρες το «ραβασάκι» με τους δασμούς στην ΕΕ, λέει ο Τράμπ
20:19
Μέλος της Ευρωζώνης η Βουλγαρία από 1η Ιανουαρίου του 2026
20:10
Μεγάλη πυρκαγιά στη Μασσαλία: Στάχτη 7.000 στρέμματα, ζημιές σε 10 κτήρια
20:01
«Μας λέει πολλές βλακείες»: Ενόχληση Τραμπ με τον Πούτιν για την Ουκρανία
19:53