ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννακοπούλου σε Ανδρουλάκη: Δεν αισθάνομαι μανεκέν σε πασαρέλα

Γιαννακοπούλου σε Ανδρουλάκη: Δεν αισθάνομαι μανεκέν σε πασαρέλα
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISS

Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη εξαπέλυσε η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος Νάντια Γιαννακοπούλου μιλώντας στο ACTION 24.

Απαντώντας στη φράση του Νίκου Ανδρουλάκη περί πασαρέλας προσωπικών φιλοδοξιών, η κ. Γιαννακοπούλου είπε πως υποτιμά και υποβαθμίσει μια συνολική διαδικασία. «Δεν αισθάνομαι σε καμία περίπτωση μανεκέν σε αυτή την πασαρέλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διατύπωσε την ανησυχία της πως ο κίνδυνος για το ΠΑΣΟΚ είναι να συνηθίσει στις χαμηλές πτήσεις και να μην είναι στο ραντεβού της ιστορίας.

Επίσης, άσκησε κριτική για τη θέση που είχε το ΠΑΣΟΚ στην επιστολική ψήφο και τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Περαιτέρω, επέκρινε τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη λειτουργία του κόμματος, λέγοντας πως ήταν μια πραγματικότητα ότι δεν λειτουργούσαν τα όργανα του ΠΑΣΟΚ. Ήταν μια πραγματικότητα ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε μια κλειστή ομάδα, ανέφερε καυστικά.

Κληθείσα να διευκρινίσει τη λέξη καμαρίλα, είπε πως «πάει να πει ότι παίρνω μια απόφαση ερήμην των οργάνων του κόμματος απλώς με μια περίκλειστη ομάδα».

Σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητά της, είπε πως θέλει να πρεσβεύσει την κοινή λογική και έθεσε ως προτεραιότητα την κοινωνική ευαισθησία στην πολιτική.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, είπε πως «έβρεχε ψηφοφόρους και εμείς κρατούσαμε ομπρέλα».

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση αν ο κ. Δούκας μπορεί να κατέβει υποψήφιος, η κ. Γιαννακοπούλου είπε με σαφήνεια ότι η προσωπική της άποψη είναι ότι δεν πρέπει να τεθεί τέτοιο ζήτημα.