Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προσφεύγει ο Ηλίας Κασιδιάρης - Ζητά την αποφυλάκιση του
Ο Ηλίας Κασιδιάρης
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWSΣτο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει προσφύγει ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την απορριπτική εισαγγελική πρόταση στο δεύτερο αίτημα του να αποφυλακιστεί το οποίο έχει υποβάλει και εξετάζεται στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας.
Ο έγλειστος και καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής σε 13 έτη κάθειρξη ζητεί να αφεθεί ελεύθερος, υποστηρίζοντας ότι ήδη από τον Φεβρουάριο του 2024 έχει εκτίσει το προβλεπόμενο όριο κράτησης και θα πρέπει να αποφυλακιστεί.
Τι υποστηρίζει
Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας έχει ζητήσει την απόρριψη του αιτήματος λόγω της δίκης της Χρυσής Αυγής που εκκρεμεί σε δεύτερο βαθμό και λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων που του έχουν αποδοθεί.
Για το λόγο αυτό ο Ηλίας Κασιδιάρης, όπως τόνισε η συνήγορος υπεράσπισής του Βάσω Πανταζή, έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο υποστηρίζοντας ότι καταπατείται το τεκμήριο αθωότητας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Ηλία Κασιδιάρη
Νέο αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης
Διεκόπη για τις 16 Ιουλίου η δίκη των «Σπαρτιατών» για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος
Ιράν: Πάνω από 4.000 συλλήψεις και 21 εκτελέσεις από την έναρξη του πολέμου
08:59
Ερυθρά Ημισέληνος: 17 πτώματα ανασύρθηκαν από πλεούμενο στη Λιβύη - Μόνο επτά άνθρωποι διασώθηκαν
08:50
ΗΠΑ: Ο πόλεμος στο Ιράν έχει κοστίσει μέχρι στιγμής 25 δισεκατομμύρια δολάρια, λέει αξιωματούχος
08:44
Σοκ με τον D4vd: Αγόρασε αλυσοπρίονα για να εξαφανίσει το πτώμα, λένε οι εισαγγελείς
08:36