Νέα μήνυση για τις υποκλοπές κατέθεσε ο Ανδρουλάκης
O N. Ανδρουλάκης μετά την επίσκεψή του στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, την Δευτέρα 1 Απριλίου 2024.
INTIME NEWSΝέα μήνυση για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών κατέθεσε στην Εισαγγελία της Αθήνας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σήμερα «Τα Νέα», ο Νίκος Ανδρουλάκης αυτή τη φορά, βάζει στο «κάδρο» των ερευνών τον άνθρωπο που, μέσω προπληρωμένης κάρτας στο όνομά του, φέρεται να είχαν πληρωθεί τα «μολυσμένα» sms με το κακόβουλο λογισμικό Predator και ζητά από τη δικαιοσύνη να ερευνήσει και αυτή την πτυχή της υπόθεσης.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ίδιου προσώπου μήνυση έχει καταθέσει και ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, ο οποίος επίσης ήταν μεταξύ των προσώπων που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τι αναφέρει το πόρισμα Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές
Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Ανοίγει το «Κουτί της Πανδώρας» για τον Μητσοτάκη
Ανδρουλάκης: Ενημερώνεται σήμερα από την ΑΔΑΕ μετά την απόφαση του ΣτΕ
Ολική έκλειψη ηλίου: Κατακόρυφη αύξηση των αναζητήσεων στη Google με τη φράση «πονούν τα μάτια μου»
21:29
Κως: Μεγάλη κινητοποίηση για την πυρκαγιά στο Πυλί – Ενισχύσεις από τη Ρόδο
21:25
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί για τα 17 εκατoμμύρια ευρώ
21:22
Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στο Ρέθυμνο: Συνεχείς ρίψεις νερού μέχρι το τέλος της ημέρας
21:20