Μητσοτάκης από Κρήτη: «Η οικονομία υπεραποδίδει»
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
TATIANA_BOLARI/EUROKINISSIΑπό το αλιευτικό καταφύγιο της Σκαλέτας στο Ρέθυμνο που θα μπορεί να φιλοξενήσει ως 70 αλιευτικά σκάφη, ξεκίνησε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη, με τον πρωθυπουργό να εκφράζει την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η οικονομία υπεραποδίδει.
Σε διάλογο μάλιστα που είχε ο πρωθυπουργός με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, ο πρωθυπουργός θύμισε ότι «κάναμε δύο αναθεωρήσεις στον προϋπολογισμό του 2024 από την υπεραπόδοση των εσόδων και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, για να στηρίξουμε τις δημόσιες επενδύσεις. Και ένα τμήμα από αυτά κατευθύνθηκε στους προϋπολογισμούς των περιφερειών».
«Υπεραποδίδει η οικονομία, είμαστε ικανοποιημένοι και τα χρήματα αυτά επιστρέφουν σε έργα και σε δράσεις που έχουν κοινωνικό αποτύπωμα» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκαν ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, Μαρία Λιονή, και ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Economist: Στην τρίτη θέση παγκοσμίως η ελληνική οικονομία
Στην Κρήτη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Θα μιλήσει για την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη
Axios: Με την έγκριση των ΗΠΑ το ισραηλινό χτύπημα στο κοίτασμα φυσικού αερίου
16:42
Το Ιράν επιβεβαίωσε τον θάνατο του υπουργού Πληροφοριών - Η ανάρτηση Πεζεσκιάν
16:37
Ιράν: Διακόπηκε η ροή φυσικού αερίου προς το Ιράκ μετά την επίθεση στο κοίτασμα Pars
16:33
Το Ιράν επιβεβαίωσε τον θάνατο του υπουργού Πληροφοριών - ΝΑΤΟ: «Ψάχνουμε τρόπο να ανοίξει το Ορμούζ»
16:30