Ανδρουλάκης: Τρεις θλιβερές πρωτιές για τη Δυτική Μακεδονία επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI«Σαν να μην πέρασε μια μέρα από την αντίστοιχη επίσκεψη του στην Κοζάνη στις 26 Νοεμβρίου 2021, όταν έταξε 7,5 δισ. που ακόμα αγνοούνται» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ανάρτησή του για τη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη.
Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής «στα χρόνια που μεσολάβησαν υπό την πρωθυπουργία του, η Δυτική Μακεδονία κατέκτησε τρεις θλιβερές πρωτιές, καθώς σύμφωνα με τον Ο.Ο.Σ.Α. είναι πρώτη σε μείωση πληθυσμού, πρώτη σε ποσοστό ανεργίας και πρώτη σε μείωση του πραγματικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ».
Τόνισε ότι οι σημερινές ανακοινώσεις τυου κ. Μητσοτάκη με τα μεγαλεπήβολα σχέδια της ΔΕΗ «γεννούν πλήθος ερωτημάτων σε έναν ιλιγγιώδη χορό υποσχέσεων δισεκατομμυρίων, όταν τα 7,5 δισ. του κ. Μητσοτάκη από το 2021 παραμένουν άφαντα».
Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε πως η ακριτική Δυτική Μακεδονία δεν θα παραδοθεί λάφυρο στα χέρια του ολιγοπωλίου της ενέργειας.
«Οι προτάσεις μας για Ενεργειακή Δημοκρατία, με προμετωπίδα τη Ρήτρα Δίκαιης Μετάβασης, είναι η μόνη δίκαιη, βιώσιμη και τεκμηριωμένη διέξοδος για να πάρει ανάσα αξιοπρέπειας μια περιφέρεια, που πληρώνει τα σπασμένα των καταστροφικών επιλογών της Νέας Δημοκρατίας», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης από Κοζάνη: Εμβληματικό το επενδυτικό πλάνο της ΔΕΗ για τη Δυτική Μακεδονία
Πάτρα: Iσόβια στον 37χρονο που σκότωσε τη θεία του - Τον πρόδωσαν οι κάμερες
21:06
Τροχαίο ατύχημα στην Αθηνών - Λαμίας: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μπάρες και λεωφορείο
20:57
Τραγωδία στο Περού: Δέκα φοιτητές νεκροί από φωτιά σε εστιατόριο - Έκαναν πάρτι γενεθλίων (pic)
20:48
Κακοκαιρία Byron: Οι 260 τόνοι νερού ανά στρέμμα και οι περιοχές που απειλούνται τις επόμενες ώρες
20:39