Μαρινάκης για έκρηξη στο σπίτι Χαρακόπουλου: Είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
INTIME NEWS«Η επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Μάξιμου Χαρακόπουλου αποτελεί πράξη τυφλής βίας», ήταν το πρώτο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για την έκρηξη που σημειώθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος.
«Εκείνοι που αποφάσισαν να διακινδυνεύσουν τις ζωές αθώων ανθρώπων, δεν είναι τίποτα περισσότερο από εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
Γι’ αυτό, όπως έχει γίνει ξανά σε προηγούμενες περιπτώσεις, με τελευταία αυτή που αφορούσε στην επίθεση στη Νομική, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΕΛΑΣ ότι θα εντοπίσει και θα συλλάβει τους δράστες, ώστε να έρθουν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.
- Διαβάστε ακόμη: Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού την πολυκατοικία που διαμένει βουλευτής της ΝΔ
- Διαβάστε ακόμη: Χαρακόπουλος: «Όσοι υπονομεύουν τη δικαιοσύνη, ρίχνουν νερό σε νέο κύμα τρομοκρατίας»
Από εκεί και πέρα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης οφείλουν να αναλογιστούν πού οδηγεί η τακτική του μίσους, της τοξικότητας, με βασικό εργαλείο τη διασπορά ψευδών ειδήσεων», καταλήγει η ανακοίνωση του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΝΔ για έκρηξη στο σπίτι Χαρακόπουλου: Οι επικίνδυνοι, θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας φοβίζουν
Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού την πολυκατοικία που διαμένει βουλευτής της ΝΔ
Ρήγμα στη σχέση Πολωνίας - ΗΠΑ μετά από δηλώσεις του προέδρου της Βουλής κατά Τραμπ
18:59
Φάμελλος στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το Σύνταγμα θύμα του επικοινωνιακού σχεδίου του Μητσοτάκη
18:50
Ηράκλειο Κρήτης: Συνολικά 42 άτομα μετανάστες εντοπίστηκαν σε παραλία του Βιάννου
18:42
Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων - Νεκρή οδηγός (pics)
18:33