Η πορεία των επενδύσεων της Microsoft στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Τζ. Άλτοφ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 17/6 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο και Chief Commercial Officer της Microsoft, Τζαντζσον Άλτοφ, και ανώτερα στελέχη της εταιρείας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε ανασκόπηση της πορείας των επενδύσεων της εταιρείας στην Ελλάδα, με έμφαση στην κατασκευή συγκροτήματος τριών data centers στην Αττική, και του προγράμματος για την πιστοποιημένη επιμόρφωση 100.000 πολιτών στις ψηφιακές δεξιότητες.
Επισημάνθηκε δε η ιδιαίτερα καλή ευρύτερη συνεργασία μεταξύ της Microsoft και της κυβέρνησης και συζητήθηκαν τρόποι διεύρυνσής της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TECH
H Microsoft μόλις αποκάλυψε την «απάντησή» της στο Nintendo Switch: Ένα φορητό Xbox
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Το Microsoft AI Tour έρχεται στην Ελλάδα για να δείξει τις αλλαγές που φέρνει η τεχνητή νοημοσύνη
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν απειλεί την Ευρώπη αν «μείνει σιωπηλή στον πόλεμο», το ΝΑΤΟ κρούει τον κώδωνα: Βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Λίβανο
14:00
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν τείνει να αποτελέσει απειλή και για την Ευρώπη, δηλώνει ο Ρούτε
13:52
CULTURE
Από «στοιχειωμένο» ερείπιο σε έμπνευση: Το σπίτι του Χέμινγουεϊ στο Key West
13:47
CULTURE
Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών ο Πορτογάλος συγγραφέας Αντόνιο Λόμπο Αντούνες (pics)
13:42
CULTURE