Μαρινάκης για επίθεση στα γραφεία της Ομάδας Αλήθειας: Η αλήθεια ενοχλεί - Καταδίκη και από τη ΝΔ
Ο Παύλος Μαρινάκης
INTIME NEWSΤην απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση που σημειώθηκε στα γραφεία του Ελλάδα 24 και της Ομάδας Αλήθειας εξέφρασε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να εκφοβίσουν όσους υπηρετούν την ενημέρωση και την ελευθερία του λόγου.
Αναλυτικά η ανάρτηση
«Η επίθεση στα γραφεία του Ελλάδα 24 και της Ομάδα Αλήθειας είχε ως στόχο να τους φοβίσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συμβεί το εντελώς αντίθετο. Η αλήθεια ενοχλεί.
Είμαστε βέβαιοι ότι, για ακόμα μία φορά, η ΕΛΑΣ θα εντοπίσει και θα συλλάβει τους δράστες για να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».
ΝΔ: Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της ιστοσελίδας ellada24.gr που ανήκει στην "Ομάδα Αλήθειας" και αναμένουμε από όλα τα κόμματα την αυτονόητη και επιβεβλημένη καταδίκη της», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και καταλήγει: «Η Δημοκρατία μας δεν εκφοβίζεται, η ελευθεροτυπία δεν τρομοκρατείται».
SPONSORED
Πώς θα κάνετε αίτηση για τις 70.000 επιταγές των παιδικών κατασκηνώσεων της ΔΥΠΑ
04:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - Στα 34,8 εκατ. ευρώ το ποσό χρηματοδότησης
03:00
Πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ποιοι δικαιούνται τα 500 ευρώ
02:00
Πρόγραμμα Ανακαινίζω – Ενοικιάζω: Ποιοι θα πάρουν επιδότηση έως και 95%
01:00