Αυλωνίτης: Επαναφέρει το αίτημα για κατ' αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων στην Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSIΤο αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ επανέφερε ο εκπρόσωπος των ανεξάρτητων βουλευτών και μέλος του Κινήματος Δημοκρατίας, Αλέξανδρος Αυλωνίτης.
«Μόνο έτσι θα εξασφαλιστεί η ουσιαστική διερεύνηση και η διασταύρωση των γεγονότων» τόνισε ο ίδιος στο αίτημά του.
Όπως σημείωσε ο κ. Αυλωνίτης «με έγγραφο που απέστειλε η πρώην αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Δήμητρα Χαλικιά, χαρακτηρίζει απολύτως ψευδή τα όσα κατέθεσε σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή ο Ιωάννης Κάτρης, αντιπρόεδρος της Cognitera και διευθυντικό στέλεχος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγρινίου, για το σχέδιο δράσης και για τις βοσκήσιμες γαίες και αιτείται κατ' αντιπαράσταση εξέταση».
«Γι' αυτό λοιπόν επαναλαμβάνω: Κατ' αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων τώρα, όλων όσοι εμπλέκονται, συμπεριλαμβανομένων και των πρώην υπουργών» ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάτρης (Cognitera) στην Εξεταστική: «Βιομηχανία αρνάδων» και πλαστών εγγράφων στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Το ΠΑΣΟΚ στρέφεται στην περιφέρεια και κεφαλαιοποιεί τη δυσαρέσκεια των αγροτών
Βενεζουέλα: Ψάχνουν στα συντρίμμια για επιζώντες - 235 νεκροί και πάνω από 40.000 αγνοούμενοι
07:22
«Η λειψυδρία δεν αφορά μόνο το καλοκαίρι»: Τι λένε ειδικοί και τι ζητούν δήμαρχοι των νησιών
07:20
Τα παζάρια Ερντογάν, τα «δώρα» Τραμπ και ο γρίφος των F-35
07:10
Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά - Άνοδος της θερμοκρασίας
07:00