Κουτσούμπας σε Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη: «Φάγατε, φάγατε, φάγατε - Έλεος με το δούλεμα»
Δημήτρης Κουτσούμπας
INTIME NEWSΣτο στόχαστρο του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ βρέθηκε η κυβέρνηση με φόντο τις εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, υποστηρίζοντας πως ο πρωθυπουργός γνώριζε «ολόκληρο το σύστημα παρανομιών και πελατειακών σχέσεων».
«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για να κρυφτούν, ούτε τα σκάνδαλα, ούτε τα πολιτικά εγκλήματα. Δεν σας σώζει πλέον κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι», τόνισε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ, ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση του Μακάριου Λαζαρίδη σχολίασε σκωπτικά ότι «το πτυχίο που σίγουρα έχει είναι στη συγκάλυψη του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ και στον αντικομμουνισμό».
ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ
Επιθετική ήταν η στάση του Γενικού Γραμματέα και προς το ΠΑΣΟΚ, με τον ίδιο να διερωτάται αναφορικά με την πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη για την σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια:
«Να σας ρωτήσω κάτι κ. Ανδρουλάκη; Από πού ξεφύτρωσε αλήθεια το ΠΑΣΟΚ; Θα μας τρελάνετε τώρα; Αυτά δεν κάνατε πριν μαζί με τη ΝΔ; Ποιος πετσόκοψε τον κατώτατο μισθό; Ποιος έκλεισε την ΕΡΤ μέσα σε ένα βράδυ; Ποιος έφερνε μνημόνια με υπουργούς του ΠΑΣΟΚ να μην τα έχουν καν διαβάσει και τώρα μάλιστα να είναι αυτοί και στη ΝΔ;».
«Πόσα σκάνδαλα στο παρελθόν είχαν τη σφραγίδα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ; Από τα εξοπλιστικά μέχρι τον εργατοπατέρα ελεγχόμενο για οικονομικά εγκλήματα, Παναγόπουλο; Έλεος, με το δούλεμα!», τόνισε ο ίδιος απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φάμελλος: Σήμα κατατεθέν της κυβέρνησης το ρουσφέτι - Επιμένει στην πρόταση δυσπιστίας
Μητσοτάκης: Εντός Μαΐου η συζήτηση για Συνταγματική Αναθεώρηση - Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται
Η Lufthansa κλείνει άμεσα τη θυγατρική της CityLine
17:46
Στο αυτόφωρο μητέρα ανήλικου που συμμετείχε σε βανδαλισμό γυμνασίου στη Γλυφάδα
17:42
Αεροδιακομιδή ατόμου από κρουαζιερόπλοιο, με Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας (vid)
17:38Άρειος Πάγος: Διαψεύδει δημοσίευμα για παραίτηση Μουζάκη: «Ανακρίβειες που πλήττουν τη Δικαιοσύνη»
17:35