Βουλή: Δικογραφία για Γεωργιάδη και Μαρινάκη μετά από μήνυση Κωνσταντοπούλου
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
EurokinissiΣτη Βουλή διαβιβάστηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη μετά από μήνυση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Αφορμή για την μήνυση της Ζωής Κωνσταντοπούλου αποτέλεσαν οι δημόσιες τοποθετήσεις των δύο κυβερνητικών στελεχών σχετικά με την υπόθεση της κουνιάδας της βουλευτού Τζώρτζιας Κεφαλά.
Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην εργαζόμενη της Πλεύσης Ελευθερίας φέρεται να είχε προχωρήσει σε καταγγελίες εναντίον της κυρίας Κωνσταντοπούλου, κάνοντας λόγο για εργασιακό εκφοβισμό (bullying) και καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων της.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε προαναγγείλει από το βήμα της Ολομέλειας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, απορρίπτοντας κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της πρώην υπαλλήλου της.
Μάλιστα, είχε κάνει λόγο για «χυδαία ψεύδη», υποστηρίζοντας ότι οι καταγγελίες αποτελούν μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου από έναν «εσμό παρακρατικών».
Η Ουγγαρία ανακάλεσε το καθεστώς του πρόσφυγα σε δύο φυγόδικους πρώην υπουργούς της Πολωνίας
23:32
Ινδονησία: Μαστίγωμα σε κοινή θέα η τιμωρία ζευγαριού για τα φιλιά σε βίντεο στο TikTok
23:20
Πυροσβεστική: 44 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
23:15
Βάγια Νέστορα: Η πολιτική πόλωση, το «δεν σας φοβόμαστε» και τα ευρήματα που «δείχνουν» τους δράστες
23:11