ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιχμές Κατσανιώτη:Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εκεί που θέλει κάνει δράσεις, εδώ απλά εξαγγέλλει

Αιχμές Κατσανιώτη:Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εκεί που θέλει κάνει δράσεις, εδώ απλά εξαγγέλλει
INTIME NEWS

Σαφείς αιχμές κατά της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και προσωπικά του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη άφησε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του Ρηγανόκαμπου και κάνοντας λόγο για αίσθημα εγκατάλειψης των κατοίκων.

«Ο νόμος δεν εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο που εφαρμόζεται στην υπόλοιπη πόλη», υποστήριξε ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ότι αυτό είναι που οδηγεί τους πολίτες στην απώλεια εμπιστοσύνης προς το κράτος. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να στοχοποιηθεί καμία κοινωνική ομάδα, ζητώντας ωστόσο να τερματιστεί η εικόνα του «άβατου».

«Οι κάτοικοι σε αυτή την περιοχή νιώθουν άσχημα που δεν ζουν στη Δυτική Αθήνα. Εκεί που ο υπουργός θέλει κάνει δράσεις. Εδώ απλά εξαγγέλλει», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν έχουν υλοποιηθεί δεσμεύσεις που είχαν δοθεί για την ενίσχυση της αστυνόμευσης στον καταυλισμό της περιοχής. Όπως είπε, δεν υπάρχει μόνιμο περιπολικό ούτε ειδική αστυνομική μονάδα, ενώ οι κάτοικοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν καθημερινά περιστατικά κλοπών και παραβατικότητας.

«Για το κράτος των Αθηνών ο Ρηγανόκαμπος είναι μακριά», ανέφερε o «γαλάζιος» βουλευτής προσθέτοντας: «Να καταλάβει η ηγεσία του υπουργείου ότι η παραβατικότητα συγκεκριμένων ομάδων υπάρχει και εκτός Αττικής και δημιουργεί τεράστια προβλήματα και κυρίως θέμα ισονομίας».

Πανελλήνιες 2026: Ανοίγει αύριο η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των μηχανογραφικών