Παραιτήθηκε η Κατερίνα Νοτοπούλου απο την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Την παραίτησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, γωνστοποίησε με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής, η Κατερίνα Νοτοπούλου.
Η ανακοίνωσή της παραίτησης αναμένεται να ανακοινωθεί σε λίγο στην Ολομέλεια.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου έχει εκλεγεί πρώτη σε σειρά προτίμησης βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, ενώ υπήρξε και υποψήφια για το δήμο Θεσσαλονίκης, το 2019. Στη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ υπήρξε επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη
Προκειται για μια ακόμη παραίτηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μπορεί να σχετίζεται με την ίδρυση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει, ότι δεν θα γίνουν αποδεκτές προσχωρήσεις εν ενεργεία βουλευτών.
Σε κάθε περίπτωση, την έδρα της Κ. Νοτοπούλου θα πάρει ο Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος έχει δηλώσει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει. Είχε στηρίξει την αυτόνομη κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μέσω της τροπολογίας που κατέθεσε στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ο Γιάννης Μπουλέκος.
Ο Βασιλιάς Κάρολος έδωσε χάρη στην τελευταία γυναίκα που εκτελέστηκε στη Βρετανία το 1955
21:00
Επίθεση σε σχολείο στη Γερμανία: Οικογενειακή διαμάχη εξετάζεται ως κίνητρο του 16χρονου δράστη
20:52
Ερντογάν: «Ο Μητσοτάκης δεν θα έπρεπε να υποπέσει σε τέτοιο λάθος»
20:43
Σύρος: Επιχείρηση διάσωσης 72χρονου που έπεσε σε πηγάδι
20:39