Η απρόσμενη συνάντηση του Βαρουφάκη με την Παπαρήγα και τον Πολάκη (pics)
Τη μουσική θεατρική παράσταση «Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία» που ανεβαίνει στο Θέατρο Τέχνης, παρακολούθησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο πρώην υπουργός είχε σύντομο τετ α τετ με την πρώην Γενική Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Αλέκα Παπαρήγα αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.
Ο κ. Βαρουφάκης, ο οποίος συνοδευόταν από την συζυγό του Δανάη Στράτου, ήταν σε πολύ ευχάριστη διάθεση και συνομίλησε μαζί τους ενώ δεν έλειψαν και τα χαμόγελα.
(Πηγή φωτογραφίας Eurokinissi)

(Πηγή φωτογραφίας Eurokinissi)
Σημειώνεται ότι στην θεατρική παράσταση έδωσαν επίσης το παρών οι υπουργοί Νίκος Παππάς και Χρήστος Σπίρτζης καθώς και η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.

Reuters: Οι αγορές προεξοφλούν τουλάχιστον μια αύξηση στα επιτόκια της ΕΚΤ φέτος
14:09
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 7ο Διεθνές Σεμινάριο Ώμου “Athens Shoulder Course 2026”
14:07
Νέα προθεσμία στον 23χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη
14:01
Απεργία ταξί: Η συγκέντρωση και πορεία των οδηγών προς τη Βουλή (pics)
13:53