ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιακουμάτος και Ντζιμάνης έλαβαν το έκτακτο επίδομα όπως ο Μπαλαούρας

Γιακουμάτος και Ντζιμάνης έλαβαν το έκτακτο επίδομα όπως ο Μπαλαούρας
EUROKINISSI

Μεγαλώνει ο κατάλογος των βουλευτών που έλαβαν το έκτακτο εφάπαξ επίδομα των 300 ευρώ. Μετά τον Μάκη Μπαλαούρα και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος από τη ΝΔ αλλά και ο Γιώργος Ντζιμάνης από τον ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκαν ότι πήραν το ποσό των 300 ευρώ ως χαμηλοσυνταξιού

Σε συνομιλία με τον βουλευτή της ΝΔ αποκάλυψε πως του καταβλήθηκε χωρίς να το θέλει και πως φρόντισε να το διαθέσει σε ανθρώπους με πενιχρά ή καθόλου εισοδήματα. Όπως είπε, έδωσε χρήματα σε κοινωνικά συσσίτια, σε τρεις εκκλησίες και σε ρακοσυλλέκτες, ενώ δώρισε σε ΑμεΑ δύο air-conditions.

Στους βουλευτές που καταβλήθηκε η λεγόμενη 13η σύνταξη περιλαμβάνεται και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ντζιμάνης από την Κοζάνη.

Ως απόστρατος αξιωματικός λαμβάνει χρήματα από τρία ταμεία, ανέφερε και πρόσθεσε πως μετά το σάλο που ξέσπασε με την περίπτωση Μπαλαούρα, απευθύνθηκε την περασμένη Δευτέρα στην τράπεζα, όπου και διαπίστωσε πως στις 21 Δεκεμβρίου 2016 έλαβε το έκτακτο επίδομα των 300 ευρώ. Ο κ. Ντζιμάνης διαβεβαίωσε πως επέστρεψε το ποσό στον ΕΦΚΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ