Συντριβή ελικοπτέρου: Την βαθιά οδύνη της Πατρίδας εκφράζει ο Π.Παυλόπουλος
Μετά την είδηση του τραγικού χαμού τεσσάρων αντρών των Ενόπλων Δυνάμεων στην συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου στην περιοχή του Σαρανταπόρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει την βαθιά του οδύνη και τα συλλυπητήρια του.
«Η Πατρίδα και ο Λαός μας εκφράζουν, μαζί με την βαθιά οδύνη, ειλικρινή ευγνωμοσύνη προς τους ηρωικούς Αξιωματικούς που έπεσαν στον βωμό της θωράκισης της Εθνικής μας Άμυνας και της χαλύβδωσης του φρονήματος των Ενόπλων μας Δυνάμεων», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
«Ας είναι η θυσία τους κορυφαία παρηγοριά για τις οικογένειές τους, προς τις οποίες εκφράζω θερμά συλλυπητήρια αλλά και αμέριστη συμπαράσταση», τονίζει ο ΠτΔ κλείνοντας την ανακοίνωση.
Να υπενθυμίσουμε πως από την συντριβή του ελικοπτέρου επιβίωσε η Αρχιλοχίας, Βασιλική Πλεξίδα, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Πώς δύο νησιά που απέχουν μόλις τέσσερα χιλιόμετρα έχουν διαφορά ώρας 21 ωρών
08:30
Αντίστροφη μέτρηση για τις φορολογικές δηλώσεις - Όλα όσα αλλάζουν το 2026
08:20
Κρίσιμες εκλογές σήμερα στο ΠΑΣΟΚ σε κλίμα εσωστρέφειας μετά τη διαγραφή Κωνσταντινόπουλου
08:11
Όλοι όσοι γράφουν ιστορία με τη συμμετοχή τους στα φετινά βραβεία Όσκαρ
08:00