Σκληρή απάντηση Καλαφάτη σε Τσακαλώτο και Σταθάκη για τα "κόκκινα" δάνεια
Σύγχυση, ασυναρτησία, και κυνισμός.
Αυτούς τους τρεις χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σταύρος Καλαφάτης σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις των Υπουργών Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γεώργιου Σταθάκη για τα κόκκινα δάνεια.
Ο Συντονιστής της ΟΔΕ Παραγωγής και Εμπορίου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχολιάζοντας τα όσα είπαν σε συνέντευξη τύπου οι δύο Υπουργοί είπε ότι έφτασαν στο σημείο να πανηγυρίζουν, γιατί για πρώτη φορά βγάζουν την πρώτη κατοικία στο σφυρί.
«Μιλούσαν για νέους φόρους αλλά δεν ήξεραν ποιοί και πόσο θα είναι. Μιλούσαν για φόρους στο κρασί αλλά μετά το ξανασκέφτονταν. Σε κάθε ερώτηση το μόνο που έλεγαν ήταν ένα: Ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει. Και αυτό στις ώρες που ζούμε είναι τραγικό» επισημαίνει στη δήλωσή του ο κ. Καλαφάτης.
SPONSORED
Νταλίκα συγκρούστηκε με ΙΧ μετά τα διόδια Μαλγάρων - Μία γυναίκα νεκρή
11:11
Πανελλήνιες 2026: «Βατά» τα θέματα στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) των ΕΠΑΛ
11:05
Φιλιππίνες: Αγωνία στα συντρίμμια μετά τα 7.8 Ρίχτερ - Στους 37 οι νεκροί
11:02
Αυτή είναι η αιτία για την οσμή στην Αθήνα - Τι δείχνουν τα στοιχεία του Αστεροσκοπείου
10:58