«Η έννοια ψεύτης έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», απαντά η ΝΔ
Απάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου για την δριμεία κριτική που άσκησε στη ΝΔ, δίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορώντας την κυβέρνηση για πλήρη αποκοπή από την πραγματικότητα και χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό ψεύτη.
Δανειζόμενη το ύφος του non paper του Μαξίμου, η ΝΔ αναφέρει στην δική της ανακοίνωση: «Αυτοί που εξελέγησαν με υποσχέσεις για παροχές 12 δισ. και τελικά φόρτωσαν τους πολίτες βάρη 12,5 δισ. Αυτοί που εξελέγησαν με συνθήματα εναντίον της λιτότητας και τελικά επέβαλαν 8 φορές μεγαλύτερη από όση τους είχε ζητηθεί».
«Αυτοί που φώναζαν "go back κυρία Μέρκελ" και τώρα τρέχουν από πίσω της. Αυτοί που πολεμούσαν όλες τις ιδιωτικοποιήσεις και τώρα θα πουλούσαν μέχρι ... και τη μάνα τους για να κάτσουν λίγο ακόμα στην καρέκλα. Αυτοί που μιλούσαν για σεισάχθεια και τώρα κάνουν 1.000 κατασχέσεις την ημέρα. Αυτοί που κάθε βράδυ προκαλούν τη χλεύη των πολιτών όταν βλέπουν στα διάφορα βίντεο τι έλεγαν παλαιότερα και τι κάνουν σήμερα, έχουν το θράσος να μιλάνε για ψεύτες».
Ακόμη, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τους κυβερνώντες να «προσγειωθούν στην πραγματικότητα» από την οποία έχουν «έχουν πλήρως αποκοπεί».
«Η έννοια ψεύτης έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.
Πανελλήνιες 2026: Από την Τετάρτη 8/7 οι Βεβαιώσεις Συμμετοχής για τους υποψηφίους
12:10
Έφυγε από τη ζωή η Λόρεν Μπένετ: Σίγησε η φωνή του «Party Rock Anthem» στα 37 της
12:08
Χαρδαλιάς: Προχωρούμε σε οριστικές λύσεις για την αντιπλημμυρική θωράκιση και της Γλυφάδας
12:07
Διευθυντής οίκου Dior για Τέιλορ Σουίφτ και το νυφικό της: «Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ μαζί της»
12:06