ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιδράσεις προκαλεί η ανάρτηση του Γ. Καραμέρου για τον θάνατο Κ.Μητσοτάκη

Αντιδράσεις προκαλεί η ανάρτηση του Γ. Καραμέρου για τον θάνατο Κ.Μητσοτάκη
EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Έντονες αντιδράσεις εκφράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Καραμέρου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 

«Ο μέγας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατόρθωσε στο θάνατό του να τον υμνούν περισσότερο η διαπλοκή & τα χαμαιτυπεία (δικοί του όροι)», έγραψε ο κ. Καραμέρος στο twitter, ανήμερα του θανάτου του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Μεταξύ όσων απάντησαν στο ποστ ήταν και ο βουλευτής Ρέθυμνου και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης ο οποίος τόνισε:

«Ντροπή και μόνο ντροπή! Δεν περίμενα βέβαια κάτι καλύτερο από εσένα...».

Ο κ. Καραμέρος απάντησε στο ποστ λέγοντας: «Έχεις τη στοιχειώδη ευφυία να ξεχωρίζεις τη μορφή Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από τη διαπλοκή που αυτός πρωτοκατήγγειλε; Ή όχι».

Ο διαδικτυακός διάλογος των δύο αντρών ολοκληρώθηκε με τον κ. Κεφαλογιάννη να του επισημαίνει: «Εσύ έχεις τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να παραδεχτείς ότι ήταν τουλάχιστον απαράδεκτο το σχόλιο σου ειδικά τη σημερινή ημέρα;»

kefa kara

Πέραν αυτού του διαλόγου, πολλά ήταν τα σχόλια χρηστών που επαναφέρουν τον αντιπεριφερειάρχη στην τάξη, ενώ δεν λείπουν οι πιο έντονες και προσωπικές επιθέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ