Γ.Καραμέρος: Παρερμηνεύτηκε χυδαία το tweet μου για τον Μητσοτάκη
Μετά τον σάλο που ξέσπασε από την ανάρτηση του Γιώργου Καραμέρου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος πέθανε τα ξημερώματα σε ηλικία 99 ετών, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής τα «μαζεύει».
Και πάλι μέσω twitter, o κ. Καραμέρος έρχεται να τονίσει πως «παρερμηνεύτηκε χυδαία το tweet μου» και επιφυλάχθηκε να δώσει περισσότερες απαντήσεις για το θέμα.
Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Καραμέρος είχε γράψει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Ο μέγας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατόρθωσε στο θάνατό του να τον υμνούν περισσότερο η διαπλοκή & τα χαμαιτυπεία (δικοί του όροι)», προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.
Μεταξύ όσων του απάντησαν ήταν και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος επιχείρησε να τον επαναφέρει στην τάξη και ενεπλάκη μαζί του σε ένα διαδικτυακό «πόλεμο» ερωταπαντήσεων.
Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ την τελευταία Κυριακή (28/12) του χρόνου
05:00
Ποιες περιοχές έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά από το επίδομα θέρμανσης - Πότε είναι η επόμενη δόση
04:00
Ποιους πολίτες αφορά η τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026 - Ποια τα ποσά
03:00
Δημόσιοι υπαλλήλοι: Τι κερδίζουν μετά τις φοροελαφρύνσεις
02:00