ΝΔ: Η κυβέρνηση υψώνει εμπόδια στην επένδυση στις Σκουριές
Νέο μέτωπο με την κυβέρνηση ανοίγει η Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας την πως εμποδίζει τις επενδύσεις, φέροντας ως παράδειγμα τις Σκουριές.
«Η Κυβέρνηση Τσίπρα διαψεύδει διαρκώς με τις πράξεις της ότι είναι δήθεν φιλική στις επενδύσεις, όπως εσχάτως δηλώνει. Στην πραγματικότητα είναι εχθρός της ιδιωτικής πρωτοβουλίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει πως η κυβέρνηση συνεχίσει να υψώνει εμπόδια στην επένδυση στις Σκουριές, την οποία βάζει σε κίνδυνο με σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στην απασχόληση 1.200 εργαζομένων.
«Οι δουλειές και η ανάπτυξη γι' αυτούς δεν έχουν νόημα, μπροστά στις παρωχημένες ιδεοληψίες τους που κρατάνε την οικονομία αιχμάλωτη. Γι' αυτό είναι ανίκανοι να βγάλουν τη χώρα από την κρίση», συμπληρώνει η Πειραιώς.
Τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον Ερντογάν για τα γενέθλιά του
18:35
Πόλεμος στην Ουκρανία: Σε εξέλιξη ένας ακόμη γύρος διαπραγματεύσεων στη Γενεύη
18:27
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στην Αθήνα λόγω των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη
18:17
Ινδία: Viral βίντεο που δείχνει ελέφαντα να εκσφενδονίζει άνδρα σε θρησκευτικό φεστιβάλ (vid)
18:08