Απαντήσεις από την κυβέρνηση για την υπόθεση της Eldorado Gold ζητά ο Λοβέρδος
Στη Βουλή φέρνει ο Ανδρέας Λοβέρδος τις εξελίξεις στην υπόθεση της επένδυσης στη Χαλκιδική μετά την απόφαση της Eldorado Gold να αποχωρήσει από την Ελλάδα.
Με επίκαιρη ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης χαρακτηρίζει «αρνητικές» τις εξελίξεις και ζητά ξεκάθαρες απαντήσεις για το αν η κυβέρνηση είναι αντίθετη ή όχι με την επένδυση στη Χαλκιδική.
Στην ερώτηση του καλεί ακόμη, τον Γιώργο Σταθάκη να απαντήσει εάν υπάρχει εκ μέρους της κυβέρνησης διάθεση να συμφωνήσει με τους επενδυτές για να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Ειδικότερα, εάν σκοπεύει να οδηγήσει σε διαιτησία πτυχές της υπόθεσης παρά το γεγονός ότι στελέχη της εταιρίας σε συνεντεύξεις τους διευκρινίζουν πως αγνοούν το ακριβές θέμα της διαιτησίας.
Πρόστιμο 100 ευρώ για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Τι άλλαξε με τον νέο νόμο
10:10
Παρατείνεται η προθεσμία εγγραφών σε νηπιαγωγεία και δημοτικά
10:08
Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Ένας πολύτιμος πόρος, μια κοινή ευθύνη
10:00
Semafor: Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να πλήττουν το Ιράν - Η παύση βομβαρδισμών αφορά τις ενεργειακές εγκαταστάσεις
09:58