ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: H κορυφή του κόσμου, χωρά μόνο έναν

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: H κορυφή του κόσμου, χωρά μόνο έναν

Η ώρα του νέου Παγκόσμιου Πρωταθλητή έφτασε, καθώς η Γαλλία αντιμετωπίζει την Κροατία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το live chat του τελικού της κορυφαίας διοργάνωσης.

Η Γερμανία είναι έτοιμη να παραδώσει τα… σκήπτρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, καθώς από τις 18:00 οι «μπλε» αναμετρώνται με την «Χρβάτσκα» στον μεγάλο τελικό του 21ου Μουντιάλ της ιστορίας που έλαβε χώρα στα γήπεδα της Ρωσίας.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν αντιμετωπίζει το «συγκρότημα» του Ζλάτκο Ντάλιτς, στο «Λουζνίκι» της Μόσχας, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται να… γράψουν ιστορία.

Οι Γάλλοι 20 χρόνια μετά το πρώτο τους τρόπαιο στο Μουντιάλ που έγινε στην χώρα τους, θέλουν να επαναλάβουν τον… άθλο και να φτάσουν στην κατάκτηση της δεύτερης κούπας, την στιγμή που οι Βαλκάνιοι βρίσκονται μία… ανάσα από το μεγαλύτερο θαύμα στην ποδοσφαιρική τους ιστορία με την πρώτη κούπα σε διεθνές τουρνουά.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τις δύο εθνικές ομάδες είναι οι Κιλιάν Εμπαπέ και Λούκα Μόντριτς.

Ο Γάλλος διεθνής αποτελεί το νέο best thing για την χώρα του και βρίσκεται ενώπιον του πρώτου μεγάλου τίτλου στην καριέρα του, την στιγμή που ο «μαέστρος» της Κροατίας ευελπιστεί να ολοκληρώσει το παλμαρέ του με το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους σε συλλογικό επίπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ