Στον... «αέρα» το πρωτάθλημα μετά την επίθεση στον διαιτητή Θανάση Τζήλο
Η επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος, οδήγησε τους συναδέλφους του στην απόφαση να απέχουν από τα επόμενα παιχνίδια της Super League.
Οι διαιτητές και οι βοηθοί πήραν την απόφαση να κάνουν αποχή από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου, με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να προσπαθούν να τους πείσουν για το αντίθετο.
Η Super League προφανώς διαφωνεί με κάτι τέτοιο και περιμένει τις εξελίξεις. Παράλληλα, έκανε σαφές στην ΚΕΔ πως δεν θα δεχθεί διαιτητές από τους πίνακες της Football League και το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή είναι στον… «αέρα».
Συγκλονίζει η περιγραφή του διαιτητή Θανάση Τζήλου: «Ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν»
Ήταν, πάντως, δεδομένο πως δεν θα συναινέσει η λίγκα σε κάτι τέτοιο από τη στιγμή που υπάρχουν οι ρήτρες στα τηλεοπτικά συμβόλαια σε τέτοιες περιπτώσεις αναβολών.
Στα πρόθυρα πτώχευσης και κλεισίματος το Κέντρο Κένεντι - Κραυγή αγωνίας από τα μέλη του
08:51
Νέες αποχωρήσεις από Anthropic και Google λόγω ανησυχιών για την ΑΙ: «Δεν υπάρχουν ενήλικες εδώ»
08:31
«Practical Magic 2»: Η Σάντρα Μπούλοκ και η Νικόλ Κίντμαν επιστρέφουν με μια...παράξενη συνέχεια
08:29
Μαζωνάκης: Απολογούνται οι δύο γιατροί, τι υποστηρίζουν - Οι αντιφάσεις και τα στοιχεία των Αρχών
08:27