ΣΠΟΡ

Μάρκο Σίλβα: Σημαντικό το ματς με Ντινάμο, όχι "τελικός"

Μάρκο Σίλβα: Σημαντικό το ματς με Ντινάμο, όχι "τελικός"
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο αγώνας με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ την Τετάρτη είναι καθοριστικός για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στο Champions League. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων Μάρκο Σίλβα δεν πιστεύει, ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τελικός.

Όταν το καλοκαίρι έγινε η κλήρωση του Champions League, ο Μάρκο Σίλβα αναγνώρισε τις δυσκολίες που υπήρχαν, με την παρουσία της Μπάγερν και της Άρσεναλ στον όμιλο: "Υπήρχαν ξεκάθαρα φαβορί, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να παλεύεις, ώστε να κερδίσεις αυτό που σου αναλογεί. Δεν κερδίζεις κάτι αν είσαι απλά απαισιόδοξος. Δεν στεκόμαστε στο τι έχει γίνει όμως. Ταμείο κάνεις στο τέλος".

Μιλώντας αποκλειστικά στο CNN Greece ο προπονητής του Ολυμπιακού, αναγνώρισε την τεράστια ώθηση, που έδωσε στους παίκτες του η νίκη επί της Άρσεναλ. "Μια νίκη στο Λονδίνο είναι ιστορική για τον σύλλογο. Δίνει όμως και τεράστια αυτοπεποίθηση στην ομάδα, στους παίκτες. Στοιχείο πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι όμως να αντιληφθούμε ότι είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και να συνεχίσουμε έτσι".

Σημαντικό το ματς με τη Ντινάμο, όχι τελικός

Οι ερυθρόλευκοι με νίκη την Τετάρτη στο Καραϊσκάκης επί της Ντινάμο "κλειδώνουν" την παρουσία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την άνοιξη. Ο προπονητής όμως του Ολυμπιακού δεν θέλει να φορτώσει με έξτρα πίεση τους ποδοσφαιριστές του. "Ναι, είναι σημαντικός αγώνας. Όχι όμως τελικός. Δεν θα τον αντιμετωπίσουμε έτσι. Εμείς θα το δούμε σαν 3 ακόμη βαθμούς, που πρέπει να προσθέσουμε στην συνολική μας προσπάθεια. Τρεις βαθμούς, που μπορεί να κρίνουν ουσιαστικά το μέλλον μας στον όμιλο".

Απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα εμφανίζεται ο Σίλβα

Μάρκο Σίλβα: Καθημερινά σκληρή δουλειά για να γινόμαστε καλύτεροι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ