ΣΠΟΡ

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες για το αθηναϊκό ντέρμπι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες για το αθηναϊκό ντέρμπι
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Τη δική τους «μάχη» δίνουν στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στο αθηναϊκό ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Εν τέλει ο Παναθηναϊκός θα έχει τον Ουσμάν Κουλιμπαλί όχι μόνο στην αποστολή αλλά και στην ενδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μια ακόμα μίνι – έκπληξη, είναι και η παρουσία του Βαγγέλη Οικονόμου στην τριάδα της άμυνας, αφού φαίνεται πως ο Φάνης Μαυρομμάτης δεν ήταν «ΟΚ» για να ξεκινήσει.

Έτσι, οι «πράσινοι» θα έχουν κάτω από τα δοκάρια τον Διούδη και τους Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο και Οικονόμου στην τριάδα της άμυνας. Ο Γιόχανσον στο δεξί άκρο, ο Ινσούα στο αριστερό και τους Κουρμπέλη, Κάτσε και Δώνη στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Στην επίθεση, οι Άλτμαν και Μακέντα…

Ενώ στον πάγκο βρίσκονται οι: Κότσαρης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης, Τζανδάρης, Πούγγουρας, Καμπετσής. Εκτός της τελικής 18άδας έμειναν οι: Μαυρομμάτης, Αρμενάκας, Παντελάκης και Βέργος.

Με επιστροφές στην ενδεκάδα θα αγωνιστεί η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε τετράδα στην άμυνα, με τους Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη να είναι σε αυτή, ενώ στα χαφ θα αγωνιστεί το… περσινό δίδυμο Σιμόες, Γαλανόπουλος.

Στη θέση του Μάνταλου θα αγωνιστεί ο Λιβάγια, ενώ οι Μπογέ, Μπακασέτας θα παίξουν στα πλάγια και ο Πόνσε ως μοναδικός προωθημένος. Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Μπάρκας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Λιβάγια, Μπακασέτας, Μπογέ, Πόνσε. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Τσιντώτας, Τσόσιτς, Γιαννούτσος, Κρίστιτσις, Αλμπάνης, Άλεφ και Κλωναρίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ