ΣΠΟΡ

Εθνική ομάδα: Νέο ξεκίνημα στο Βαντούζ

Εθνική ομάδα: Νέο ξεκίνημα στο Βαντούζ
Φωτογραφία Αρχείου ΜΑΡΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/EUROKINISSI

Η Εθνική Ελλάδος θα επιδιώξει ένα νέο ξεκίνημα με αφετηρία το αγώνα με το Λιχτενστάιν (23/3, 21:45) στην πρεμιέρα της στη προκριματική φάση του EURO 2020.

Όπως ανέφερε και ο Άγγελος Αναστασιάδης το ζητούμενο για την γαλανόλευκη είναι η ανάγκη να πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές πως η Εθνική μπορεί να επανέλθει στις μεγάλες διοργανώσεις. Αρκεί να γίνει η αρχή με τρίποντο στο Βαντούζ.

Παράλληλα, εστίασε στη βελτίωση που, κατά την άποψή του, υπάρχει στη νοοτροπία των διεθνών οι οποίοι απόψε καλούνται να μπουν με το δεξί.

Αγωνιστικά, αν και ο Παπασταθόπουλος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (22/3), ο Αναστασιάδης δε θα ρισκάρει μαζί του ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στον επερχόμενο αγώνα με την Βοσνία (26/3).

Στο 4-2-3-1 του τεχνικού θα είναι κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Βλαχοδήμος με τους Μαυρία, Κουρμπέλη, Σιόβα και Κούτρη στην τετράδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο των Ζέκα και Σάμαρη, με την τριάδα πίσω από την επίθεση να αποτελείται από τους Δώνη, Φορτούνη και Μασούρα. Στην κορυφή θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου.

Τηλεοπτική μετάδοση στις 21:45 από το OPEN και την COSMOTE TV.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ