Δήλωσε κώλυμα ο Αναστόπουλος για το Ολυμπιακός-Προμηθέας
Ο διαιτητής μπάσκετ Παναγιώτης Αναστόπουλος ενημέρωσε την ΚΕΔ/ΕΟΚ πως δεν θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.
Η είδηση έρχεται μετά και από το περιστατικό που έλαβε χθες, Τρίτη, βράδυ έξω από το σπίτι του κ. Αναστόπολου, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 100 οπαδοί του Ολυμπιακού, απειλώντας τον.
Ο κ. Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα και δεν θα διαιτητεύσει την τελευταία αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην κανονική περίοδο της BasketLeague.

ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στο Μενίδι: Εκτεταμένες υλικές ζημιές και ένα καμένο όχημα
10:58
ΕΛΛΑΔΑ
Στη Βαρβάκειο για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής: Πόσο θα πληρώσουμε για καλαμάρι, χταπόδι, γαρίδες - Στα 80 ευρώ για 4 άτομα το μενού φέτος
10:48
ΕΛΛΑΔΑ
Ακατάλληλο το νερό σε περιοχές του Έβρου εξαιτίας των πλημμυρών - Μάχη για να σωθούν οι οικισμοί (Vid)
10:36
CULTURE
Τα καρτέλ ναρκωτικών και ο Dexter: Όλα όσα φεύγουν από το ελληνικό Netflix τον Μάρτιο
10:25
ΚΟΣΜΟΣ