«Βροχή» τα ρεκόρ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΟΠΑΠ
Εντυπωσιακές επιδόσεις πέτυχαν οι κολυμβητές των ΑμεΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΟΠΑΠ, που πραγματοποιήθηκε στις 22-23 Μαΐου, με την υποστήριξη για μία ακόμα χρονιά του Μεγάλου Χορηγού της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής ΟΠΑΠ ΑΕ.
Στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ σημειώθηκαν 33 νέα εθνικά ρεκόρ, τα 13 στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών. Συνολικά και τις δύο ημέρες των αγώνων καταρρίφθηκαν 90 ρεκόρ. Αρκετοί κολυμβητές κατάφεραν να πιάσουν τα όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου στο Aquatics Centre του Λονδίνου.
Πολλοί φίλαθλοι παρακολούθησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΟΠΑΠ, στο οποίο έκαναν απονομές οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Τάσος Μητρόπουλος, Θωμάς Μαύρος και Γιάννης Καλιτζάκης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick Boxing Μιχάλης Ζαμπίδης, οι ΟΠΑΠ Champions αθλητές Γρηγόρης Σουβατζόγλου και Αποστόλης Χρήστου και ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Τάσος Τζελίλης.
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
14:17
ΥΠΕΣ Ιταλίας: «Η ICE δεν θα πραγματοποιήσει ποτέ αστυνομικές επιχειρήσεις στην επικράτειά μας»
14:12
Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία: Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο τρίτος τραυματίας
14:05
Η Αθήνα στο επίκεντρο του παγκόσμιου διαλόγου: Εναρκτήριο Συμπόσιο του Διεθνούς Κοινού των Ακαδημιών
13:54