ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2019: Αυτή είναι η 12άδα

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2019: Αυτή είναι η 12άδα
ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / INTIME NEWS

Οριστικοποιήθηκε η τελική 12άδα της Εθνικής ομάδας μπάσκετΟ Αντώνης Κόνιαρης είναι ο παίκτης τελικά που «κόπηκε» από την τελική 12άδα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, που θα βρεθεί στα γήπεδα της Κίνας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την απόφαση αυτή, ανακοίνωσε στους παίκτες ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ευχαριστώντας τον για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Έτσι, έχουμε πλέον την τελική 12άδα με την οποία θα παραταχτεί η «επίσημη αγαπημένη» στα γήπεδα της Κίνας για το ερχόμενο Μουντομπάσκετ.

Την αποτελούν οι:

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Σλούκας, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιάννης Μπουρούσης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Ο Αντώνης Κόνιαρης είναι ο παίκτης που θα μείνει εκτός τελικής 12αδας της Εθνικής Ανδρών. Την απόφαση ανακοίνωσε στον παίκτη ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την πρωινή προπόνηση ευχαριστώντας τον για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε διεκδικώντας μέχρι τέλους μια θέση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ