Δεύτερος γρηγορότερος Έλληνας όλων των εποχών ο «πράσινος» Κώστας Γκελαούζος!
Μεγάλη επιτυχία για τον Έλληνα πρωταθλητή Κώστα Γκελαούζο, ο οποίος τερμάτισε τρίτος στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας με χρόνο 2:19.02 και έγινε ο δεύτερος γρηγορότερος Έλληνας όλων των εποχών στην Αυθεντική Διαδρομή, πίσω από τον Νίκο Πολιά, που έχει το 2.17.56 από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.
Την ίδια ώρα, ο Γκελαούζος κατέκτησε για τρίτη συνεχή χρονιά τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου, με δεύτερο τον Παναγιώτη Καραϊσκο.
Από την πρώτη στιγμή, ο Έλληνας αθλητής είχε τη στήριξη των οπαδών του Παναθηναϊκού, καθώς σε αρκετά σημεία της διαδρομής υπήρχαν φίλοι του «τριφυλλιού» που τον αποθέωναν.
Πρώτος τερμάτισε ο 42χρονος Κενυάτης δρομέας Τζον Κιπκορί Κόμεν, με χρόνο 2 ώρες, 16 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα.
Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο, επίσης Κενυάτης, Φελισιέν Μουχιτίρα με χρόνο 2:16.43.
Γερμανός ΥΠΕΞ: Το Βερολίνο δεν έχει ανάγκη «συμβουλές από το εξωτερικό»
14:26
Δώρο Χριστουγέννων: Πώς υπολογίζεται για τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα
14:21
Στήριξη στην Ουκρανία και ενότητα μεταξύ Ευρώπης - ΗΠΑ ζητά ο Μακρόν
14:09
OpenAI: Σε «κόκκινο συναγερμό» το ChatGPT λόγω Gemini 3 - «Να κινηθούμε ταχύτερα»
14:05