ΣΠΟΡ

Μαχαιρώθηκε οπαδός του Ατρόμητου στο Περιστέρι - Δύο τραυματίες

Μαχαιρώθηκε οπαδός του Ατρόμητου στο Περιστέρι - Δύο τραυματίες
Σύλληψη οπαδού της ΑΕΚ μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superleague ICONPRESS/ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ

Ένας άντρας νοσηλεύεται τραυματισμένος από μαχαίρι, ύστερα από επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ατρομήτου και της ΑΕΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι και ενώ οι τεχνικοί των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις στις κάμερες, στην άλλη πλευρά του γηπέδου οπαδοί της ΑΕΚ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο -κατά άλλες πληροφορίες για να μαζέψουν τα πανό της ομάδας τους- και συνεπλάκησαν με οπαδούς του Ατρομήτου, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο. Το κυνηγητό και το πέταγμα αντικειμένων κράτησε για 2-3 λεπτά μέχρι την επέμβαση της αστυνομίας, η οποία συνέλαβε τρεις οπαδούς της ΑΕΚ.

Από τα σοβαρά επεισόδια, ένας οπαδός του Ατρομήτου βρέθηκε μαχαιρωμένος και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας. Άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας αστυνομικός. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο δράστης της επίθεσης συγκαταλέγεται ανάμεσα στους συλληφθέντες.

Τα ΜΑΤ παρέμειναν στο γήπεδο για να αποφευχθεί νέα ένταση. 

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων στρέφεται στην αναμενόμενη τιμωρία της ΑΕΚ και κατά πόσο αυτή θα επηράσει την παρουσία της ομάδας στα ντέρμπι των επόμενων αγωνιστικών.

Αστυνομικές δυνάμεις εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο, καταδιώκοντας όσους συμμετείχαν στα επεισόδια μετά τη λήξη του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ στο Περιστέρι, στις 7 Φεβρουαρίου 2016 - Πηγή: ICON PRESS/ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ