Τσάμπιονς Λιγκ: Ρόμα-Ρεάλ 0-2 και Γάνδη-Βόλφσμπουργκ 2-3
Νίκη με 0-2 που της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα για τη ρεβάνς της Μαδρίτης πήρε η Ρεαλ στη Ρώμη απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μάλλον «άγευστό» με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και τη Ρεαλ απλά να έχει περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε με τις δυο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με ωραία προσπάθεια του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 57ο λεπτό και άλλο ένα τέρμα του Γεσέ στο 86ο λεπτό.
Στο άλλο ματς της ημέρας στη Γάνδη, οι Γερμανοί της Βόλφσμπουργκ πήραν σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-3. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ντράξλερ στο 44’, ενώ ο ίδιος παίχτης έκανε το 2-0 δέκα λεπτά αργότερα. Το 3-0 έγινε στο 60ο λεπτό από τον Κρούζε. Οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν και μείωσαν με τον Κουμς στο 80’ και τον Κουλιμπαλί στο 89’.
SPONSORED
Δούρου σε Φάμελλο: Οδικός χάρτης και χρονοδιάγραμμα στον ΣΥΡΙΖΑ - Τρεις μήνες μας πετάτε στα σκυλιά
19:07
Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα - Η απάντηση του Πάπα θα σας εκπλήξει
18:55
Το φιλοδώρημα που άφησε ο Μάικλ Τζόρνταν σε εστιατόριο της Μυκόνου
18:44
Γαλλία: Μυστήριο παραμένει η αιτία θανάτου της 11χρονης Λιανά - Πώς εντοπίστηκε η σορός
18:32