Αλέξης Σπυρόπουλος στο ΟΠΑΠ Game Time: «Θα αντιδράσει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο»
Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν έκανε η εβδομαδιαία αθλητική εκπομπή του ΟΠΑΠ, «Game Time», με πρώτο καλεσμένο τον δημοσιογράφο Αλέξη Σπυρόπουλο.
Το πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αγώνες της 2ης αγωνιστικής σε Super League και Premier League, καθώς και την έναρξη του ιταλικού πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Σπυρόπουλος μιλά στο «ΟΠΑΠ Game Time» για τους αγώνες Παναιτωλικός-ΑΕΚ (19/09 στις 20:30), Τσέλσι-Λίβερπουλ (20/09 στις 18:30) και Γιουβέντους-Σαμπντόρια (20/09 στις 21:45).
Αναλύοντας το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μετά την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδος, ο έμπειρος δημοσιογράφος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα βρουν τον τρόπο να φύγουν από το Αγρίνιο με θετικό αποτέλεσμα.
Για το αγγλικό ντέρμπι, ο Αλέξης Σπυρόπουλος εξηγεί τους λόγους που περιμένει έναν αγώνα «ροκ» με πολλά γκολ. Επίσης, μίλησε για την πρεμιέρα της Serie A και τις ελπίδες της μεγάλης «Κυρίας» Γιουβέντους να κατακτήσει το 10ο σερί πρωτάθλημα.
Δίκη Βαλυράκη: «Πιθανό να συνέβη κάτι περισσότερο από λεκτική αντιπαράθεση» ανέφερε μάρτυρας
18:05
Από πολυοργανική ανεπάρκεια ο θάνατος της 13χρονης στη Χαλκίδα
17:57
Ισχυρή έκρηξη στην Ουτρέχτη - Τουλάχιστον ένας τραυματίας (pics&vids)
17:51
Ολλανδία και Φινλανδία προστίθενται στις χώρες που στέλνουν στρατιωτικούς στη Γροιλανδία
17:46