ΣΠΟΡ

Μέσω γραπτού μηνύματος ο Κριστιάνο φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του

Μέσω γραπτού μηνύματος ο Κριστιάνο φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του
Reuters / Andrea Comas

Να σβήσει την φωτιά που άναψε στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης με τις δηλώσεις του προσπαθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που φέρεται να έστειλε γραπτό μήνυμα συγγνώμης στους συμπαίκτες του.

Η πληροφορία βέβαια προέρχεται από την Καταλανική El Mundo Deportivo και ελέγχεται για την ακρίβεια της. Ουδείς βέβαια μπορεί να επιβεβαιώσει ή όχι αν ο CR7 ζήτησε συγγνώμη με μήνυμα στο WhatsApp στους υπόλοιπους παίκτες.

Πάντως είναι βέβαιο ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντιλήφθηκε την «γκάφα» του αφού αμέσως μετά τις δηλώσεις του είχε προστρέξει στους δημοσιογράφους της Marca, προσπαθώντας να τις ανασκευάσει, κάνοντας λόγο για την φυσική τους κατάσταση.

Πλήρης κάλυψη από τον Ζιντάν

Το μεσημέρι της Τρίτης και στις δηλώσεις για το ματς με την Λεβάντε ο Ζινεντίν Ζιντάν κάλυψε απόλυτα τον Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο μίλησε με όλους τους παίκτες, και εννοώ όλους. Το θέμα θεωρείται λήξαν. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα και είμαστε όλοι μαζί του. Το θέμα διογκώθηκε και το αφήνουμε πίσω μας».

«Τελειώνουν» Ίσκο, Χάμες αλλά και ένας σταρ.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ της «βασίλισσας» είναι η διάθεσης της διοίκησης για ριζικές αλλαγές το καλοκαίρι. Οι πρώτοι που φαίνεται να «πληρώνουν το μάρμαρο» είναι οι Ίσκο και Χαμές Ροντρίγκες, εκτός εάν καταφέρουν να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοση τους και να ικανοποιήσουν τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Τις τελευταίες ώρες όμως φημολογείται ότι την «έξοδο» θα δει και κάποιος από τους πρωτοκλασσάτους της ομάδας. Ακόμη και ο ίδιος ο Ρονάλντο δεν αποκλείεται από αυτή την λίστα, ενώ πιθανοί «υποψήφιοι» είναι ακόμη ο Σέρχιο Ράμος και ο Πέπε.

Διαβάστε σχετικά

Δηλώσεις εναντίον συμπαικτών του έκανε ο Κριστιάνο μετά την ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο.

Η ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο και το "ξέσπασμα" του Κριστιάνο, κεντρικό θέμα του Τύπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ