Επιτυχές το τελευταίο τεστ του Παναθηναϊκού πριν τη μάχη με την Κουμπάν
Με τον Βινς Χάντερ να κάνει ένα «γεμάτο» ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα σημειώνοντας 10 πόντους σε 16' συμμετοχής και τον Μαρκέζ Χέινς να πραγματοποιεί το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» πέρασαν και από την έδρα των μαχητικών Τρικάλων (98-81).
Η τελευταία «παράσταση» επί ελληνικού εδάφους για τους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς πριν τη μεγάλη μάχη με τη Κουμπάν, ήταν θεαματική. Αν και σε ορισμένες περιπτώσεις τα Τρίκαλα βρήκαν τρόπους να μπουν στο ματς, ο Παναθηναϊκός πέρασε σε γενικές γραμμές ένα εύκολο απόγευμα έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Γιάνκοβιτς. Από πλευράς Τρικάλων, το δίδυμο Σόκο και Μπράουν ήταν όλα τα λεφτά με 25 και 20 πόντους αντίστοιχα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση των Τρικάλων τίμησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του, αλλά δεδομένης της απουσιας του 3D (ο Τζόρτζεβιτς επέλεξε να τον προφυλάξει), την πλακέτα παρέλαβε ο Αντώνης Φώτσης.

EUROKINISSI / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Δεκάλεπτα: 21-31, 43-55, 60-79, 81-98
Τρίκαλα (Κώστας Φλεβαράκης): Σόκο 25 (1), Τσιάρας 2, Τζόουνς 13, Βίλιαμσον, Καλλές 5, Κάντουγκαν 11 (1), Τσιλούλης, Καλογιαννίδης, Μπράουν 20 (1), Βαρυτιμιάδης 5 (1)
Παναθηναϊκός (Σάσα Τζόρτζεβιτς): Γιάνκοβιτς 19 (3), Φελντέιν 9 (1), Γκιστ 12,Καλάθης 7 (2), Παπαγιάννης 7, Χέινς 15 (3), Χαραλαμπόπουλος 8 (1), Φώτσης 7 (1), Ραντούλιτσα 4, Χάντερ 10
SPONSORED
Aνήλικοι οι δράστες της ένοπλης ληστείας σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης - Τρεις συλλήψεις
10:25
Έκαναν «κόντρες» στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών με ταχύτητα 221 χλμ/ώρα
10:12
Διαρροή σε δεξαμενή με χημικά στην Καλιφόρνια - Χιλιάδες κάτοικοι έλαβαν εντολές εκκένωσης
09:56
Καρυστιανού: Στελέχη μας θα είναι μόνο τα πρόσωπα που θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα μας
09:52