Μαουρίσιο στον ΟΠΑΠ: «Το πιστεύω πολύ ότι θα βγούμε στην Ευρώπη»
Τι λέει ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο Ζοζέ Μαουρίσιο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του και ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη αγωνιστική των play off της Super League.
Ο Βραζιλιάνος μέσος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, μιλάει για τη μεγάλη νίκη σε βάρος της πρώην ομάδας του και το ντέρμπι της Κυριακής (19:30) με τον Ολυμπιακό.
Ο Μαουρίσιο ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Παναθηναϊκού στη νίκη με 2-1 κατά του Ολυμπιακού στη «Λεωφόρο».
Για τη νέα κόντρα με τον «αιώνιο» αντίπαλο και το ενδεχόμενο να σκοράρει ξανά αναφέρει: «Αν καταφέρω να πετύχω γκολ και στο Καραϊσκάκη αυτό θα μου δώσει μεγάλη χαρά. Όμως το σημαντικό για τον αγώνα της Κυριακής είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί».
Για το αν θα καταφέρει να πάρει ο Παναθηναϊκός το ευρωπαϊκό εισιτήριο τονίζει: «Πίστευα σε αυτό από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Τώρα πιστεύω ακόμα περισσότερο. Θα κάνουμε το παν για να βγούμε στην Ευρώπη».
Δείτε το βίντεο με την αποκλειστική συνέντευξη του Ζοζέ Μαουρίσιο στον ΟΠΑΠ:
Ο Ζελένσκι καταδικάζει τον «εκβιασμό» της Ευρώπης για τον αγωγό πετρελαίου Ντρούζμπα
23:59
Ο πραγματικός στόχος του Ισραήλ στο Ιράν - Σχέδιο για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες επιθέσεων
23:55
Η Σουηδία συνέλαβε τον πλοίαρχο πλοίου του ρωσικού «σκιώδους στόλου»
23:46
Ποιοί σταθμοί του Μετρό κλείνουν από την Κυριακή έως τις 23/3 – Πώς θα εξυπηρετηθούν οι επιβάτες
23:34