ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός: Πήρε «φωτιά» η Λεωφόρος για τις πρωταθλήτριες

Παναθηναϊκός: Πήρε «φωτιά» η Λεωφόρος για τις πρωταθλήτριες
INTIME

Με μία ενδιάμεση στάση στο Σύνταγμα οι παίκτριες του Πρωταθλητή Παναθηναϊκού κατέληξαν στο σπίτι τους όπου γιόρτασαν την κατάκτηση του τροπαίου.

Με εκπληκτική εμφάνιση ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην Α1 Γυναικών, καθώς επικράτησε 74-66 μέσα στο ΣΕΦ, επί του Ολυμπιακού και έκανε το 3-2 στους τελικούς.

Αυτή η επιτυχία έκανε τους φίλους της ομάδας να ετοιμάζουν υποδοχή από το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα, στις στήλες του Ολυμπίου Διός οι οπαδοί των «πρασίνων» περίμεναν το πούλμαν με τις παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη, για να ακολουθήσει μηχανοκίνητη πομπή με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο, εκεί συνεχίστηκε το πάρτι της κατάκτησης του τίτλου.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» άρχισαν να συρρέουν στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» περίπου μία ώρα μετά τον τρίτο τελικό του ΣΕΦ, όπου οι «πράσινες» με το «διπλό» που πέτυχαν επί του Ολυμπιακού (74-66) έκανε το 2-1 στη σειρά και με συνολικό σκοτ 3-2 στη σεζόν έφτασαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος βάζοντας «φρένο» στο σερί που είχαν «χτίσει» τα πέντε τελευταία χρόνια οι «ερυθρόλευκες».

Με το που έφτασε το πούλμαν της αποστολής των πρωταθλητών στο «Απόστολος Νικολαΐδης» οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη πνίγηκαν στις αγκαλιές των οπαδών του «τριφυλλιού» που δεν σταμάτησαν με συνθήματα να τις αποθεώνουν.

Το «πάρτι» συνεχίστηκε και μέσα στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», όπου οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τις νέες πρωταθλήτριες της Α1 γυναικών στο μπάσκετ. Το κλίμα ήταν εορταστικό, τα καπνογόνα που άναψαν ήταν δεκάδες και τα συνθήματα συνέχισαν να δονούν την ατμόσφαιρα εντός κι εκτός του κλειστού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ