Σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος της Αργεντινής οπαδοί λιθοβόλησαν παίκτες της αντίπαλης ομάδας!
Με αιματηρό τρόπο έκλεισε το τοπικό ντέρμπυ Deportivo Roca-Cipolletti στην επαρχία Ρίο Νέγκρο της Αργεντινής με οπαδούς των γηπεδούχων να πετροβολούν (!) παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας.
Το ματς έληξε ισόπαλο 0-0 και οι εικόνες είναι σοκαριστικές, με τους ποδοσφαιριστές να δέχονται βροχή αντικειμένων (πέτρες και πορτοκάλια) προσπαθώντας να φύγουν από το γήπεδο.
Η μικρή αστυνομική δύναμη προσπάθησε να τους προστατεύσει με τις ασπίδες, δύο όμως ποδοσφαιριστές, ο Χεσούς Βέρα και ο Γκουστάβο ντελ Πρέτε είχαν σοβαρά τραύματα στο πρόσωπό τους.
Οι εικόνες έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω του καναλιού της Cipolletti στο You Tube, ενώ ο πρόεδρος της γηπεδούχου, Χόρχε Εσκάρις, έκανε λόγο «για θέατρο των παικτών ώστε να τιμωρηθεί η έδρα της Ντεπορτίβο!».
Διαβάστε ακόμη
Αγώνας στην Αργεντινή διακόπηκε λόγω επεισοδίων με την Αστυνομία να κάνει χρήση πλαστικών σφαιρών
Ρούμπιο, Μπλερ και Κούσνερ στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα - Βάσει του σχεδίου Τραμπ
17:20
Λευκωσία: «Ύστατο χαίρε» στον πρώην πρόεδρο της Κύπρου Γιώργο Βασιλείου (pics)
17:09
Φάμελλος: Η κοινωνία λέει «βρείτε τα για να φύγουν το συντομότερο»
16:58
Πυροβολισμοί κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας – Πληροφορίες για τραυματίες (pics)
16:48