ΣΠΟΡ

Ισπανία και Γαλλία θέλουν να κλείσουν ραντεβού στα προημιτελικά

Ισπανία και Γαλλία θέλουν να κλείσουν ραντεβού στα προημιτελικά
AP Photo/Alvaro Barrientos

Τα δύο πρώτα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι γνωστά. Μετά τους αγώνες του Σαββατοκύριακου προέκυψαν οι αναμετρήσεις Βέλγιο-Ιταλία και Τσεχία-Δανία. Σήμερα θα βγει ένα ακόμα ζευγάρι.

Η Ισπανία και η Γαλλία, δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, θέλουν να κλείσουν ραντεβού στα προημιτελικά. Για να βρεθούν αντιμέτωπες στον πρώτο προημιτελικό του Ευρωπαϊκού, πρέπει να αποκλείσουν σήμερα η Ισπανία την Κροατία και η Γαλλία την Ελβετία.

Στις 19:00 στην Κοπεγχάγη θα διεξαχθεί ο αγώνας Κροατία-Ισπανία και θα ακολουθήσει στις 22:00 στο Βουκουρέστι το παιχνίδι Γαλλία-Ελβετία.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για τους σημερινούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να βρουν όλες τις προσφορές μαζεμένες στο Euro Zone. Σε όλους τους αγώνες υπάρχουν οι ακόλουθες προσφορές, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις:

  • 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους
  • «Money Back» σε επιλεγμένες αγορές
  • «2-0 & έληξε»
  • «Σκορ 3»
  • «Βoost Νίκης»

Στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα Euro Stats οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να βρουν πολλά στατιστικά στοιχεία, τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες των ομίλων, το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού και τα ρόστερ των ομάδων.

Συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Κάθε ημέρα Pamestoixima.gr προσφέρει και συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Τέσσερα από τα συνδυαστικά στοιχήματα για την κανονική διάρκεια των σημερινών αγώνων είναι τα ακόλουθα:

  • Κροατία-Ισπανία: Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει η Ισπανία & ομάδα του πρώτου κόρνερ η Κροατία & η Ισπανία over 5,5 κόρνερ.
  • Κροατία-Ισπανία: Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 2-2, 0-3.
  • Γαλλία-Ελβετία: Ο Μπενζεμά να σκοράρει & η Ελβετία over 0,5 γκολ & over 8,5 κόρνερ.
  • Γαλλία-Ελβετία: Σκορ πολλαπλών επιλογών 3-1, 1-1, 0-1.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και το Euro Game, το νέο παιχνίδι με εγγυημένο έπαθλο 100.000 ευρώ.

Κάθε ημέρα οι παίκτες απαντούν σε ερωτήσεις για το Ευρωπαϊκό και συγκεντρώνουν βαθμούς. Κάθε σωστή απάντηση τους φέρνει πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στην παραπάνω προσφορά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η συμμετοχή στην ενέργεια είναι δωρεάν και δεν απαιτείται καμία συμμετοχή στα τυχερά παίγνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ