ΣΠΟΡ

Μέσι: Τέλος η Μπαρτσελόνα, αλλά «θρίλερ» με την μεταγραφή του

Μέσι: Τέλος η Μπαρτσελόνα, αλλά «θρίλερ» με την μεταγραφή του

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την απρόσμενη αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα.

Στην Παρί έχουν νοικιάσει μέχρι και τον Πύργο του Άιφελ προκειμένου να παρουσιάσουν τον Αργεντινό σταρ, αλλά τις τελευταίες ώρες επικρατεί μπέρδεμα με την επικείμενη άφιξή του στο Παρίσι...

Σύμφωνα με ανταποκριτή της Equipe, ο Μέσι είναι ακόμη στη Βαρκελώνη και δεν αναμένεται τη Δευτέρα (9/8) στο Παρίσι.

«Ενώ οι φήμες για την άφιξη του Μέσι στο Παρίσι συνεχίζονται, δεν υπάρχουν νεότερα. Ο Αργεντινός ήταν ακόμη στη Βαρκελώνη το πρωί. Γνωρίζει ότι η Παρί τον περιμένει, αλλά δεν θέλει να βιαστεί για να τακτοποιήσει το μέλλον του, μετά τις τελευταίες έντονες μέρες», έγραψε συγκεκριμένα ο ανταποκριτής του γαλλικού Μέσου, Φλοράν Τορσού.

«Βόμβα» από το ESPN: «Εξετάζει πρόταση από την Αγγλία»

Κι ενώ ο Λιονέλ Μέσι εμφανίζεται να είναι ένα βήμα μακριά από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά άνθρωποι κοντά στον Αργεντινό τονίζουν πως έχει και δεύτερη πρόταση που εξετάζει.

Πηγές του ισπανικού ESPN που είναι αρκετά κοντά στον Μέσι έριξαν… βόμβα μιας νέας πρότασης που εξετάζει ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα.

«Αυτή τη στιγμή έχει δύο προτάσεις που συζητά ο Λιονέλ. Δεν είναι στο Παρίσι, παραμένει στην Ισπανία, δεν έχει υπογράψει πουθενά. Υπάρχει και μια δεύτερη πρόταση από το Λονδίνο» αναφέρουν οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι είναι κοντά στον Μέσι.

Αυτή η ομάδα του Λονδίνου είναι πιθανότατα η Τσέλσι του Αμπράμοβιτς, η οποία πάντως θα δαπανήσει 110 εκατ. ευρώ για τον Ρομέλου Λουκάκου. Σενάρια, πάντως, υπήρξαν (πριν από αυτό το δημοσίευμα) και για την Τότεναμ…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ