Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στον ΟΠΑΠ: «Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά την Εθνική Ομάδα»
Ο διεθνής τερματοφύλακας της Μπενφίκα μιλάει για τους αγώνες με το Κόσοβο και τη Σουηδία.
Η Εθνική Ομάδα επιστρέφει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με στόχο την κατάκτηση μίας από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου (21:45) θα αντιμετωπίσει, στην Πρίστινα, το Κόσοβο και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου (21:45), στο ΟΑΚΑ, τη Σουηδία. Απόψε (21:45) θα δώσει φιλικό αγώνα προετοιμασίας, στη Βασιλεία, με την Ελβετία.
Σε αποκλειστική συνέντευξή του στον ΟΠΑΠ, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μιλάει για την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τονίζει: «Θέλουμε να φτάσουμε την Εθνική Ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».
Ο διεθνής τερματοφύλακας της Μπενφίκα μιλάει ακόμα για τις δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα των προκριματικών με την Ισπανία και τη Γεωργία, την επιστροφή των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Σουηδία και τις βάσεις που έχουν «χτιστεί» ώστε η Εθνική Ομάδα να επανεμφανιστεί στα τελικά μεγάλων διοργανώσεων.
Δείτε το βίντεο με την αποκλειστική συνέντευξη του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στον ΟΠΑΠ:
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Oι «απερίσκεπτες κινήσεις» του Τραμπ οδηγούν τις ΗΠΑ σε μία κόλαση
20:34
Απαγχονισμένος βρέθηκε 48χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα
20:22
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00» το χτύπημα στο Ιράν; - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00