ΣΠΟΡ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»
Η σημαντική τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που αφορά τους «πράσινους», το παρόν και το μέλλον τους

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για την επόμενη μέρα στο «τριφύλλι» μετά και την ολοκλήρωση μιας καταστροφικής σεζόν - Τι αναφέρει για ΟΑΚΑ και αγωνιστικό restart.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε, ήταν στενάχωρη για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Οι «πράσινοι» έμειναν μακριά απ’ τον συνηθισμένο τους εαυτό και δεν κατόρθωσαν να πάρουν κάποιον απ’ τους βασικούς εγχώριους τίτλους. Η κατάσταση αυτή, όμως, δε θα διατηρηθεί για πολύ καιρό!

Αυτό ακριβώς τονίζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην σημαντική τοποθέτησή του που αφορά τους «πράσινους», το παρόν και το μέλλον τους. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας που οδήγησε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε… σάρωμα τίτλων στην Ελλάδα, ξεκαθαρίζει πως δεν είναι αποδεκτή αυτή η εικόνα του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, επισημαίνει τη σημασία της συμφωνίας για το ΟΑΚΑ, αλλά και την αλλαγή στην Euroleague που δίνει νέο αέρα στη διοργάνωση και το Ευρωπαϊκό μπάσκετ συνολικότερα. Ο κ. Γιαννακόπουλος, μάλιστα, κάνει λόγο για αγωνιστικό restart, κλείνοντας με νόημα:

«Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα… να είναι όλοι σίγουροι γι’ αυτό».

Αναλυτικά η κομβική τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Όσο και να έχεις το δικαίωμα σε μια - δυο αποτυχίες, πόσο δε ως Παντοκράτορας του μπάσκετ, η φετινή εικόνα δεν είναι αποδεκτή! Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι.

Έγιναν πολλές λάθος επιλογές ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές. Η ευθύνη μας βαραίνει όλους, τον καθένα από την θέση του. Αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν. Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό αλλά κυρίως για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Είμαστε σε αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, που πλέον είναι το δικό μας σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια. Στο αγωνιστικό πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε.

Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα... Να είναι όλοι σίγουροι γι΄ αυτό.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ